Khamis, 20 Oktober 2016

INFO TERKINI **Penting!!!**

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum dan selamat datang semua!


Mohon maaf banyak2 sebab biarkan blog ni bersawang macam rumah zombie.
eh zombie ada rumah ke??? Pedulikan..yang pasti zombie takde emas kalau tak
mesti dia dah penah shopping dengan Narshifa Goldbiz hahahaa.


Ramai pembaca blog emas saya ni menghubungi saya dan bertanya..Ryna & Rieniey dah tak jual emas ke?


Nampaknya ramai yang rindukan coretan-coretan saya rupanya...(emoji tutup mata)


Terharuuuu mek!

Ahad, 20 September 2015

KELEBIHAN EMAS

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.
Macam biasa, nak cerita pasal emas. Cerita emas je yang paling best dan trending dalam dunia saya sekarang, haha. Betul laa emas ni ada aura memukau. Sekali terpikat memang terus terpesona dengan kilauannya ^_^



Isnin, 24 Ogos 2015

UNTUNGNYA SIMPAN EMAS!

Assalamualaikum dan gud day semua~!

Dah lama tak update blog atas masalah teknikal yang masih belum settle.
Rindu jugak nak menulis. Setiap hari duk niat nanti lunch break nak update blog.
Tapi hari-hari jugak waktu rehat tengah hari habis gitu jek bila saya reply mesej-mesej custeme dan downline saya. Hmmm hari-hari yang sangat indah, hihi.

Rabu, 17 Jun 2015

KEMPEN SIMPAN EMAS

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum dan selamat datang ke Narshifa Gold E-Store, kedai emas online pilihan semua.

Apa tu kempen simpan emas?

Selasa, 16 Jun 2015

3 MOTIVASI MENYIMPAN EMAS

Siapa pun kita..
Apapun pekerjaan kita..
Buatlah simpanan emas kerana:-

EMAS adalah logam ciptaan Allah yang paling berharga.

EMAS juga adalah matawang yang sebenar (DINAR)

EMAS juga adalah simpanan yang menguntungkan..

Jika tak percaya cuba pergi kedai emas dan bawa emas yang kita beli 5 tahun lepas..

Saya percaya harganya sekarang mesti dah BERGANDA ganda kan???

Sama juga konsepnya..

Kita simpan emas sekarang..

5 tahun akan datang harganya pasti berganda ganda..

Berbanding dengan kita simpan duit.. rm100 ribu yg kita simpan hari ini.. nilainya tak kan sama dengan rm100 ribu pada 5 tahun yg akan datang.

Simpanlah sikit sikit.. lama lama banyak lah jadinya..

1 gram setiap bulan.
Setahun kita dah ada 12 gram..

Selamat menabung emas semua!!

1 gram 1 bulan 1 keluarga
==Jutawan Powergold==
FB : Narshifa GoldEmpire
http://www.jutawanpowergold.biz/narshifagold