Rabu, 29 April 2015

Sembang Emas



⇨Tabungan kite masa depan kite

•••••••••••••••••••••••••••••••••


1 gram 1 bulan 1 keluarga
== Jutawan Powergold ==
**NarshifaGoldEmpire**018-9544008
http://www.jutawanpowergold.biz/narshifagold

Rabu, 22 April 2015

KELEBIHAN DINAR EMAS

Bismillahirrahmanirrahim,

Assalamualaikum dan selamat datang ke Narshifa Gold E-Store, kedai emas online pilihan semua.

Terfikir nak mulakan simpanan emas fizikal hari ini?
Anda tiba di tempat yang betul untuk mendapatkan info yang telus tentang simpanan emas.

Sekiranya anda sudah bersedia menjadi penyimpan emas fizikal, saya syorkan anda mendapatkan keahlian Powergold dan bermula dengan simpanan DINAR EMAS.

Kenapa memilih dinar emas?

CERITA TENTANG ASB & EMAS

Bismillahirrahmanirrahim,

Assalamualaikum dan selamat datang ke Narshifa Gold E-Store, kedai emas online pilihan semua.

Di kalangan orang Malaysia, simpanan ASB sangat sinonim dan tidak asing lagi. Kalau tak de akaun simpanan ASB, barulah dianggap pelik dan asing.

Hmmm...jom cerita tentang ASB dan EMAS, kita compare dan bincangkan secara terbuka.

Selasa, 21 April 2015

RISIKO BESAR SIMPANAN WANG KERTAS

Bismillahirrahmanirrahim,

Assalamualaikum dan selamat datang ke Narshifa Gold E-Store, kedai emas online pilihan semua.

Kebanyakan orang ada simpanan wang kertas di bank mahupun persendirian. Namun tahukan anda, simpanan sebegitu sebenarnya MERUGIKAN malah BERISIKO TINGGI..?

Kenapa agaknya?
Saya bawakan kepada anda semua info yang saya dapati.

7 PERBEZAAN BELI EMAS DULU VS SEKARANG

Bismillahirrahmanirrahim,

Assalamualaikum dan selamat datang ke Narshifa Gold E-Store, kedai emas online pilihan semua.

Kenapa mesti sertai kami di Powergold?
Best ke Powergold ni?
Takde risiko kerugian ke join Powergold?
Laku ke kalau jual emas ni?

Ni cuma sebahagian daripada soalan-soalan lazim yang kami biasa terima.

Saya sebenarnya rasa rugiiiii sangat sebab baru je kenal dengan Powergold...tak sampai 6 bulan lagi pada saat saya menulis blog ni.

Anda nak tahu kenapa?

Isnin, 20 April 2015

3 KONSEP DI POWERGOLD

Bismillahirrahmanirrahim,

Assalamualaikum dan selamat datang ke Narshifa Gold E-Store, kedai emas online pilihan semua.

Akhir-akhir ni selalu sangat dengar atau nampak perkataan Powergold ye.

Apa tu Powergold?

Nak tahu?

5 JENIS PELABURAN TERBAIK

Bismillahirrahmanirrahim,

Assalamualaikum dan selamat datang ke kedai emas online Narshifa Gold E-Store.

Tahukah anda, sebenarnya anda berpeluang melakukan 5 jenis pelaburan yang memberi keuntungan berlipat ganda kepada anda di dunia?

Berikut adalah 5 jenis pelaburan tersebut :