Isnin, 20 April 2015

3 KONSEP DI POWERGOLD

Bismillahirrahmanirrahim,

Assalamualaikum dan selamat datang ke Narshifa Gold E-Store, kedai emas online pilihan semua.

Akhir-akhir ni selalu sangat dengar atau nampak perkataan Powergold ye.

Apa tu Powergold?

Nak tahu?

OK, untuk mudah faham, secara ringkasnya Powergold boleh diterangkan seperti berikut :
Kilang emas: Amethyst Gold Creation (Lokasi : Bukit Mertajam) Anak syarikat: Powergold.biz (Lokasi : Kulim, Kedah) Produk yang ditawarkan :

  1. Goldbar(999.9)
  2. Dinar dan 1/4 dinar(999.9)
  3. Barang kemas (916)
Konsep Powergold :

  1. Beli untuk simpan : untung jangkamasa panjang
  2. Beli untuk jual : untung jangkamasa pendek
  3. Rekemen kawan join : untung jangkamasa pendek dan jangkamasa panjang

Kalau anda berminat, kita introduce anda ke group info simpanan emas. Terpulang kepada anda :

  • Taknak jadi ahli tapi nak simpan emas. Boleh beli daripada ahli yang berdaftar, tiada masalah
  • Tak mampu nak beli lagi...Takpe takpe, beli pun takpe, boleh tengok saje
  • Nak mendaftar jadi ahli..nanti boleh beli dengan harga murah..boleh dapat bonus..boleh jadi tokey emas online..haa, memang terbaik!
TIADA PAKSAAN LANGSUNG untuk anda, yang penting anda dah ada info tentang kepentingan simpanan emas.

Cuma sebenarnya... anda sangat rugi tidak simpan sekiranya anda sudah tau pasal status emas di masa depan.

Anda tau tak, saya ada sedikit kesal. Kalau ada orang yang celik emas pada tahun 2000 dulu sudi ajar dan kongsikan dengan saya info-info tentang simpanan emas fizikal dan kepentingannya,inshaa Allah dah tentu saya juga turut jadi celik emas dan istiqomah kumpul sebanyak mungkin serta memandang tinggi nilai emas. Tidak mustahil sekarang saya mampu hidup senang...kenapa saya kata camtu?


Suku pertama tahunan bermula dari Januari sehingga April


Cuba kita kaji...
tahun 2000 harga emas cuma RM35/gram tahun 2015 harga emas jadi RM180/gram tahun 2020 harga emas diramalkan mencecah RM500/gram

Dan cuba kita fikirkan sejenak...bagaimana harga emas pada tahun-tahun seterusnya... Kalau anda tidak yakin harga emas akan naik maka anda kena yakin yang harga emas tidak pernah turun.

Menyimpan emas fizikal kini tidak pernah sebegitu mudah :
1 gram 1 bulan 1 keluarga

==Jutawan Powegold==
***NarshifaGoldEmpire** 018-9544008
http://www.jutawanpowergold.biz/narshifagold

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda berminat dengan produk serta info yang dipaparkan di Narshifa Gold E-Store hari ini? Kami sedia menerima pertanyaan serta pendapat anda. Diharap dapat menggunakan bahasa yang sopan dan boleh difahami semua ye. Terima kasih ^_^