Isnin, 20 April 2015

5 JENIS PELABURAN TERBAIK

Bismillahirrahmanirrahim,

Assalamualaikum dan selamat datang ke kedai emas online Narshifa Gold E-Store.

Tahukah anda, sebenarnya anda berpeluang melakukan 5 jenis pelaburan yang memberi keuntungan berlipat ganda kepada anda di dunia?

Berikut adalah 5 jenis pelaburan tersebut :


  1. Pelaburan EMAS
  2. Pelaburan HARTANAH
  3. Pelaburan SAHAM
  4. Pelaburan ILMU
  5. "Pelaburan" AKHIRAT..iaitu Zakat, Sedekah, berbakti kepada kedua ibu bapa/ ahli keluarga dan lain-lain amalan soleh

Emas termasuk dalam pelaburan yang menguntungkan. So kesimpulannya...anda adalah orang yang bijak jika anda telah memilih untuk menyimpan emas. 

Tahukah anda, sekarang anda boleh memulakan PELABURAN EMAS FIZIKAL serendah 1g sebulan di Powergold? Melalui inisiatif Powergold kini semua orang boleh memulakan simpanan emas dari serendah 1 gram sahaja pada harga yang lebih murah daripada harga pasaran. Dengan keahlian bersama Powergold, anda akan mendapat penjimatan sehingga RM20 per gram. Malah anda akan diberi bonus untuk setiap gram yang dibeli daripada syarikat tidak kira apa tujuan pembelian anda, sama ada untuk disimpan atau "trading".5 SEBAB MENYIMPAN EMAS FIZIKAL DENGAN POWERGOLD

Di Powergold, kita beli emas, kita dapat emas, kita simpan emas. Emas yang kita simpan itu akan menjadi pelaburan jangka panjang kita kerana emas memang merupakan penyimpan nilai yang terbaik. Dalam masa 5 tahun sahaja, anda pasti terkejut dengan berapa banyak keuntungan yang anda boleh dapati daripada sejumlah simpanan emas anda yang dimulakan dengan hanya 1 gram sahaja.

Sangat rugi jika masih pilih untuk menunggu, sedangkan semakin ramai memulakan langkah bijak untuk menyimpan emas 1 gram 1 bulan 1 keluarga, manakala harga emas pula semakin naik hari demi hari.

Sebenarnya kita tidak perlu percaya yang harga emas akan naik berganda-ganda, tetapi cukuplah sekadar kita sedar yang harga emas tidak akan turun mendadak sehingga menjadi begitu murah.

Sila layari http://www.jutawanpowergold.biz/narshifagold untuk maklumat lanjut dan cuci mata dengan katalog barang kemas di kedai emas online Narshifa Gold.

1 gram 1 bulan 1 keluarga
***NarshifaGoldEmpire***

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda berminat dengan produk serta info yang dipaparkan di Narshifa Gold E-Store hari ini? Kami sedia menerima pertanyaan serta pendapat anda. Diharap dapat menggunakan bahasa yang sopan dan boleh difahami semua ye. Terima kasih ^_^