Rabu, 22 April 2015

CERITA TENTANG ASB & EMAS

Bismillahirrahmanirrahim,

Assalamualaikum dan selamat datang ke Narshifa Gold E-Store, kedai emas online pilihan semua.

Di kalangan orang Malaysia, simpanan ASB sangat sinonim dan tidak asing lagi. Kalau tak de akaun simpanan ASB, barulah dianggap pelik dan asing.

Hmmm...jom cerita tentang ASB dan EMAS, kita compare dan bincangkan secara terbuka.

Adakah anda rasa selamat jika simpan duit dalam ASB? Fikir sekali lagi..Kita sebenarnya dirompak oleh inflasi.. Kadar kenaikan inflasi di Malaysia dalam lingkungan 2-3% setahun. Bermaksud kuasa beli semakin berkurang. Pada tahun 2000, harga sebuah rumah teres intermediate di Kuching = RM180,000.00 Pada tahun 2010, harga rumah yang sama = RM 300,000.00 Ini menunjukkan nilai wang kita semakin berkurang. Lihat saja harga minyak yang melambung naik, semuanya kerana inflasi! SIMPANAN EMAS & PERAK adalah Alternatif yang paling terbaik ------------------------------ Menurut Azizi Ali, pelaburan terbaik ialah perlaburan hartanah (rumah sewa). Walau bagaimanapun, hartanah memerlukan modal yang besar dan sukar untuk menjual hartanah dalam masa yang singkat. Maka saya syorkan, pelaburan alternatif yang boleh memberi pulangan yang besar juga iaitu emas…kenaikan 20-30% setahun!
tiada had umur untuk menjadi penyimpan emas di Powergold

Kesimpulan: ---------- Emas yang sama seberat 100 gram dibeli tahun 2001, setelah 9 tahun berat yang sama tapi harganya sungguh berbeza dan menakjubkan..Sekiranya anda mempunyai RM10,000 pada tahun 2001 dan membeli 300g emas? Ha…jelas menunjukkan keuntungan jika dilaburkan untuk jangka masa panjang. Ramai yang tak sedar, tapi sebenarnya keuntungan tahunan simpanan emas boleh mencecah 20% atau lebih ya. Tak percaya? Tanyalah kepada penyimpan-penyimpan emas veteran.

Powergold ada sediakan goldbar 1gram atau dinar bersaiz suku dinar untuk kita mula menyimpan emas fizikal pada harga yang paling murah di pasara. Tiada alasan lagi untuk kita memulakan pelaburan jangka panjang yang menguntungkan ini.

Menyimpan emas fizikal kini tidak pernah sebegitu mudah :
1 gram 1 bulan 1 keluarga

==Jutawan Powegold==
***NarshifaGoldEmpire** 018-9544008
http://www.jutawanpowergold.biz/narshifagold

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda berminat dengan produk serta info yang dipaparkan di Narshifa Gold E-Store hari ini? Kami sedia menerima pertanyaan serta pendapat anda. Diharap dapat menggunakan bahasa yang sopan dan boleh difahami semua ye. Terima kasih ^_^