Selasa, 19 Mei 2015

5 KONSEP MUDAH DI POWERGOLD

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum dan selamat datang ke Narshifa Gold E-Store, kedai emas online pilihan semua.

Bagi anda yang mahu memulakan simpanan emas dan mahu terus menerus celik emas, saya sangat syorkan anda memilih Powergold sebagai start line anda.

Kenapa?

Sebab konsep Powergold senang je. Sesuai untuk terutamanya beginner tanpa mengira peringkat umur dan status serta pekerjaan.

1. Join ahli.
Mula-mula, anda hanya perlu mendaftar sebagai ahli Powergold dengan yuran keahlian yang rendah dan sekali sahaja seumur hidup untuk menikmati kelebihan sebagai ahli.
Anda boleh hubungi saya NarshifaGold untuk keterangan lanjut mengenai pendaftaran keahlian.

2. Memulakan simpanan emas dari serendah 0.5g
Apabila telah sah menjadi ahli, anda terus menjadi penyimpan emas berdasarkan pakej keahlian yang anda pilih.
Terbaru, Powergold menawarkan pakej keahlian serendah RM350 sahaja dan anda akan diberi sekeping Gold Coin seberat 0.5g secara PERCUMA.
Selain itu, ada pakej keahlian "Solid Gold" dengan yuran hanya RM450 dan anda akan mendapat sekeping Suku Dinar seberat 1.0625g secara PERCUMA juga.
Hubungi saya untuk maklumat lanjut.

3. Beli emas pada harga ahli.
Sebagai ahli berdaftar, anda terus layak mendapat pelbagai kelebihan yang ditawarkan termasuklah membeli emas pada harga ahli yang sangat MURAH! Jadi alangkah ruginya kalau anda tidak menggunakan kelebihan ini dengan membeli emas sekurang-kurangnya 0.5g sebulan dan buat tabungan tiap-tiap bulan.
Harus diingatkan...harga emas sentiasa meningkat ⤴ saban tahun. Mungkin kita beli hari ini pada harga RM166 sahaja untuk 1g, namun tidak mustahil pada tahun 2020 nanti 1g tersebut akan berharga RM503 (*andaian pakar ekonomi berdasarkan pasaran emas masa kini).

4. Memulakan perniagaan emas sendiri.
Ini adalah antara peluang keemasan yang ditawarkan oleh Powergold!
Ramai yang telah menjadi Tokey Emas di Powergold walaupun pada mulanya mereka menyertai keahlian hanya untuk menjadi penyimpan emas dan beli emas pada harga ahli yang murah.
Bagaimana? Senang sangat! Mereka yang baru nak berjinak-jinak buat bisnes pun boleh buat.
Anda beli emas pada harga ahli yang bezanya boleh mencecah RM20 per gram daripada harga pasaran dan kemudian menjualnya semula kepada pelanggan anda yang bukan ahli pada harga pasaran. Automatik anda akan mendapat untung runcit. Mudah bukan?
Tapi bukan itu sahaja! Anda juga mendapat "repurchase" bonus sebagai reseller emas kepada syarikat. Yang bestnya, anda tak perlu pun susah-susah nak buat website sendiri, simpan stok atau ambil gambar produk untuk diiklankan di media sosial.
Sebabnya..syarikat ada sediakan website promosi a.k.a kedai online secara PERCUMA bagi setiap ahli yang berminat dan juga e-katalog yang sentiasa di-update oleh syarikat.
Wahhh! Senangnya nak jadi Tokey Emas di Powergold!

5. Kongsi kebaikan menabung emas.
Kalau anda tak berminat nak jadi gold trader, anda digalakkan share info tentang kebaikan menabung emas dengan adik beradik, kawan-kawan, sedara mara, ipar duai, cikgu di sekolah, bos kat office, orang yang duk di sebelah dalam LRT atau bas..sesiapa sahaja! Biar semua orang pun celik emas macam kita.Tak baik tau simpan rahsia yang menguntungkan ini seorang diri, hehehe.
Kita niatkan usaha kita tu sebagai membantu ahli masyarakat untuk jadi celik emas dan tahu mana nak dapatkan emas murah untuk menabung emas sikit-sikit demi masa depan kita semua.
Sbb apa kena share..?? Kita nak bangsa kita semua celik emas.Dengan ilmu dan info yang kita share tu, tidak mustahil kita boleh bantu mereka daripada terpedaya dan terjerumus dalam skim pelaburan emas yang kena bayar modal besar, dijanjikan pulangan lumayan bulan-bulan, tapi last-last apa pun tak dapat.. kena tipu..
Manakala konsep Powergold.biz pula, kita beli emas kita dapat emas.. emas fizikal yang kita boleh pegang dan simpan sendiri.
Ada satu lagi sebab kenapa kita digalakkan share. Haa ni cerita paling best. Apabila kita rekemen kawan untuk join keahlian, ada bonus untuk kita. Kita beli emas pun ada bonus yang kita dapat. Kawan yang kita rekemen tadi, bila dia beli emas pun dia dapat bonus dan kita dapat bonus juga. Lagi ramai kita rekemen lagi banyak kita dapat bonus.. Sampai satu masa, kita mampu beli emas dari Powergold.biz dengan hanya guna duit bonus yang Powergold bagi! 😃😃😃😃


1g 1bln 🌙 1keluarga 👪 1Malaysia

==Jutawan Powergold==
*** NarshifaGoldEmpire***
018-9544008
http://www.jutawanpowergold.biz/narshifagold

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda berminat dengan produk serta info yang dipaparkan di Narshifa Gold E-Store hari ini? Kami sedia menerima pertanyaan serta pendapat anda. Diharap dapat menggunakan bahasa yang sopan dan boleh difahami semua ye. Terima kasih ^_^