Sabtu, 16 Mei 2015

5 SEBAB UNTUK BELI GOLDBAR

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum dan selamat datang ke Narshifa Gold E-Store, kedai emas online pilihan semua.

Kami selalu juga menghadapi situasi sebegini apabila cuba membantu bangsa sendiri celik emas dengan memulakan simpanan emas serendah 1g sebulan, bermula dengan goldbar 1g.

Mereka akan bertanya dengan kening terangkat :

"Goldbar??
Kalo beli, nak buat apa?"

Anda juga mempunyai persoalan yang sama bermain-main dalam fikiran?


5 sebab kenapa anda digalakkan membeli dan menyimpan goldbar Powergold.



1. Beli setiap bulan demi bulan untuk ganti simpanan duit yang semakin susut nilainya dan semakin parah tahap inflasi.

2. Boleh jual pada bila-bila masa, terutama bila anda perlukan duit. Emas logam berharga yg boleh diterima di seluruh dunia, dan goldbar Powergold merupakan bentuk emas yang senang di"trade", dicairkan dan dibawa ke mana-mana.

3. Tetap bernilai walau calar, kemik, bengkok,patah dan terbakar. Bagaimana pula dengan duit? Koyak sikit pun dah tak laku...lunyai sikit pun dah tak mahu diterima...

4. Sangat sesuai untuk orang yang tak boleh mendisiplinkan diri untuk menyimpan. Pernah alami situasi macam ni? Simpan duit beberapa ratus dalam bank tapi selang beberapa hari asyik nak pergi "cucuk" ja..adaaaa je alasan untuk keluarkan duit tersebut dan gunakan. Pegi kedai bawak duit, mesti nak beli barang pakai duit. Tapi cubalah simpan emas...1g dulu pun takpe dan rasai perbezaannya. Walaupun berharga, tapi bila kita ke kedai bawak goldbar, takleh nak membeli. Jadi boleh tahan diri dari nak membeli benda tak perlu.

EMM KALAU GITU BILA SIMPAN EMAS, MACAM MANA SAYA NAK GUNA DUIT UNTUK KEPERLUAN SAYA??

5. Jawapannya, jangan la beli banyak-banyak sampai guna habis semua duit gaji tukar jadi emas huhu... Beli sikit-sikit tetapi konsisten. Sebaiknya tetapkan berapa jumlah duit gaji yang akan ditukar menjadi emas setiap bulan.

Apabila anda beli emas 1gram 1bulan, anda cuma menukar lebih RM150 sebulan kepada emas, manakala duit gaji anda yang lain tetap boleh diguna untuk belanja keperluan seharian dan lain-lain.

EMAS BOLEH BUAT KITA LEBIH BERDISIPLIN UTK MENYIMPAN. Ini betul-betul bukan cadangan semata. Mereka yang dah mula buat akan rasa perbezaannya menyimpan duit kertas dan menyimpan emas.

JOM KITA SIMPAN EMAS...

1 gram 1 bulan 1 keluarga
==Jutawan Powergold==
*** NarshifaGoldEmpire***
http://www.jutawanpowergold.biz/narshifagold

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda berminat dengan produk serta info yang dipaparkan di Narshifa Gold E-Store hari ini? Kami sedia menerima pertanyaan serta pendapat anda. Diharap dapat menggunakan bahasa yang sopan dan boleh difahami semua ye. Terima kasih ^_^