Jumaat, 15 Mei 2015

ADA APA DENGAN RM450?

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum dan selamat datang ke Narshifa Gold E-Store, kedai emas online pilihan semua.

Apa ada dengan RM450?

Simpan tak KAYA
Hilang tak MISKIN

Tetapi jika digunakan untuk menyertai Powergold + Usaha InsyaAllah mungkin boleh merubah kehidupan anda...

Tak ada apanya dalam biz powergold ni...cuma rata2 kita tak dididik dengan ilmu berniaga..


Cuba kita tengok bangsa lain berniaga..berapa modalnya nak bukak kedai handphone, kedai tayar, kedai emas, kedai makan, kedai hardware,kedai saloon, syarikat construction, stesen minyak dan lain-lain?Pastinya ratusan ribu modal..nak kena meminjam atau buat loan dengan bank, kena cagar aset untuk dapatkan pinjaman, kena laburkan duit yang banyak dalam bisnes..lagi berisiko tapi mereka tetap gigih dan berusaha sungguh-sungguh untuk berniaga.

Kami ajak anda join Powergold hanya dengan modal serendah RM450-3800 sahaja.
Dan perniagaan ini ZERO risiko pulak tu..KENAPA kami yakin ZERO risiko?
Kerana tiada apa yang perlu dibimbangkan. Di Powergold anda :-

Tak Buat  -  Tak rugi

Anda masih boleh beli emas pada harga ahli. Boleh teruskan menyimpan 1g sebulan atau bila-bila dan sebanyak mana yang anda mahu. Gold bar 1g Powergold harga termurah di pasaran inshaa Allah. Powergold juga menawarkan produk-produk lain seperti dinar emas 999.9 dan barang kemas 916 yang berkualiti tinggi tetapi pada kos upah yang MURAH! Sangat mampu milik.

Buat Trading - Dapat Untung

Anda beli emas pada harga ahli dan kemudian jual semula pada harga pasaran kepada rakan-rakan dan saudara mara anda yang berminat menyimpan emas juga, anda sudah dapat untung runcit kerana beza harga ahli dan harga pasaran adalah sehingga RM20 per gram ^_^
Tapi kita kalau nak kaya lagi bagus kaya beramai-ramai untuk kemajuan ekonomi ummah, jadi ajaklah mereka yang serius yang menyimpan emas join Powergold juga.

Buat Network - Bonus Menanti

Syarikat bagi upah yang lumayannnn kepada ahli yang rajin tolong promosikan tentang Powergold dan kebaikan menyimpan emas kepada ramai orang. Terkejut? Powergold memang syarikat yang pemurah dan bukan sekadar nak kaut untung untuk kayakana bos syarikat sahaja. Kita akan diberi bonus untuk setiap keahlian yang kita taja, dan bonus itu akan terus berkembang sekiranya kita rajin pula berkongsi ilmu dengan ahli-ahli tajaan kita yang menjadi tanggungjawab kita untuk dibimbing. Tapi kita tak dipaksa "cari orang". Kalau mahu income lumayan, kita buat. Kalau tak mahu tiada yang paksa. Maklumat lanjut boleh hubungi saya terus di 018-9544008 ye ^_^PILIHAN DI TANGAN ANDA...ANDA TENTUKAN HALA TUJU HIDUP ANDA.
Jangan takut buat perubahan, duit di simpan makin lama makin habis juga. Baik buat sesuatu yang bermanfaat dan menguntungkan dengannya. 50,000 orang telah pilih untuk berubah dan ramaiiii lagi sedang memilih. Anda bagaimana?

1 gram 1 bulan 1 keluarga
==Jutawan Powergold==
*** NarshifaGoldEmpire***
http://www.jutawanpowergold.biz/narshifagold

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda berminat dengan produk serta info yang dipaparkan di Narshifa Gold E-Store hari ini? Kami sedia menerima pertanyaan serta pendapat anda. Diharap dapat menggunakan bahasa yang sopan dan boleh difahami semua ye. Terima kasih ^_^