Selasa, 26 Mei 2015

KENAPA UNTUNG SIMPAN EMAS?

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum dan selamat datang ke Narshifa Gold E-Store, kedai emas online pilihan semua.

Apa khabar pembaca Info Emas Narshifa Gold hari ini?
Jom simpan emas 999.9 ^_^

❎"Takde duit laaa nak beli emas! Duit nak pakai untuk banyak benda lagi, nak simpan untuk itu ini lagi!”❎

Ini statement yang biasa kita dengar bila kita ajak orang buat benda baik-baik macam simpan emas, hihi. Persoalannya, betul ke macam tu??


🙅 Fahaman ini yang harus diubah sebenarnya. Orang ramai menganggap membeli emas adalah sama seperti membeli barang-barang lain seperti pakaian, makanan, kenderaan dan sebagainya.

🙅 Mengikut mindset mereka, sudah berbelanja, maka duit itu telah tiada lagi. Maka apabila sudah berbelanja beli emas, duit mereka pun akan tiada dan habis.

🙋 Para pembaca sekelian, sebenarnya apabila anda membeli emas, wang anda lansgung tidak terusik dan berkurang dari simpanan, malah ianya akan berganda lebih banyak dari jumlah asal.

🙋 Ini adalah kerana anda telah mengikat matawang anda dengan nilaian emas. Emas adalah simpanan masa depan yang sebenar.

💁 Apabila anda sangat memerlukan wang untuk digunakan,  seandainya ada mempunyai emas, anda mempunyai pilihan untuk mendapatkan instant cash iaitu

1) sama ada anda boleh menjual balik emas tersebut pada harga yang tinggi (dapatkan keuntungan)

atau

2) cukup sekadar memajaknya di mana-mana perkhidmatan pajak gadai yang menggunakan sistem pajak gadai Islam AR RAHNU.

🙇 Percayalah, cara ini adalah lebih menguntungkan dan berbaloi. 👍

Belum jelas bagaimana ia menguntungkan dan berbaloi?
Narshifa Gold sedia membantu..hubungi 018-9544008 untuk info dan tips berkaitan simpanan emas secara PERCUMA(tidak wajib sertai keahlian terlebih dahulu)


1 gram 1 bulan 1 keluarga
==Jutawan Powergold==
*** NarshifaGoldEmpire***
http://www.jutawanpowergold.biz/narshifagold

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda berminat dengan produk serta info yang dipaparkan di Narshifa Gold E-Store hari ini? Kami sedia menerima pertanyaan serta pendapat anda. Diharap dapat menggunakan bahasa yang sopan dan boleh difahami semua ye. Terima kasih ^_^