Isnin, 18 Mei 2015

LOGIK DUIT vs LOGIK EMAS

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum dan selamat datang ke Narshifa Gold E-Store, kedai emas online pilihan semua.

Masih lagi bingung memikirkan kenapa MESTI tukar duit anda jadi emas dan simpan emas sebagai simpanan jangka masa sederhana ~ panjang anda?

Mungkin anda perlu faham 2 logik asas ini dahulu.


🎉🎉 LOGIK DUIT 🎉🎉
===================



Makin banyak kita simpan duit, makin rasa nak guna duit tu..asal ada je terus nak guna. Sebab apa? Sebab duit memang SERONOK untuk digunakan. Duit bulanan yang kita simpan tiap-tiap bulan dalam bank pun, sekejap je habis..sampai sekarang kita tertanya-tanya..mana duit aku?????? Apa dah jadi dengan duit aku yang banyak dulu tu?????

🎉🎉 LOGIK EMAS 🎉🎉
====================




Makin banyak kita simpan emas, makin kita sayang berganda-ganda kat emas kita. Kalau boleh nak tambah lagi simpanan emas. Seboleh-bolehnya, taknak gadai emas kita tu kalau tengah takde duit..ikhtiar cari duit lain dulu. Tapi bila terpaksa gadai kat Ar-Rahnu, bertungkus lumus kita nak cari duit untuk ambik balik emas kita tu. Tengok..betapa lainnya bila kita simpan emas. Sebab ape? Sebab...berlawanan dengan duit, emas memang SERONOK untuk disimpan!

Nampak jelas sekarang?
DUIT tak seronok untuk disimpan tetapi seronok untuk dibelanjakan!
EMAS pula kita jadi sayang untuk jual tapi seronok untuk disimpan!

Jom mulakan  👇👇👇
1 gram 1 bulan 1 keluarga 1 kekayaan

==Jutawan Powergold==
*** NarshifaGoldEmpire***
http://www.jutawanpowergold.biz/narshifagold

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda berminat dengan produk serta info yang dipaparkan di Narshifa Gold E-Store hari ini? Kami sedia menerima pertanyaan serta pendapat anda. Diharap dapat menggunakan bahasa yang sopan dan boleh difahami semua ye. Terima kasih ^_^