Jumaat, 22 Mei 2015

TESTIMONI AHLI : RAHSIA ASMAGOLD BELI EMAS PERCUMA

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum dan selamat datang ke Narshifa Gold E-Store, kedai emas online pilihan semua.

Perkongsian cerita dari stokis Powergold : Asmagold

***************************************************************************************
Reward diri sendiri bulan ni..
Alhamdulillah, dengan bonus Powergold je bayar kat bos ni.. Dulu tak terfikir boleh beli barang kemas tiap-tiap bulan.. Maklumlah nak jumpa barang kemas yang min 1gram memang susah.. Jadi bila dapat tau je kempen simpan emas 1gram sebulan di Powergold, memang tak cakap banyak.. Terus je join.. Tak caya boleh tanya @saragoldenlicios.. Mesti ada lagi perbualan saya dengan dia mula2 dulu.. Dah join, makin jatuh cinta.. Terus grab peluang yang disediakan di Powergold.. Dari hanya mampu beli 1gram goldbar sebulan, lama-lama dah boleh beli 1dinar.. Bukan sebulan sekali, tetapi 3 kali.. Yang bestnya tanpa keluarkan duit sendiri.. Semua dengan bonus Powergold.. Bulan ni Alhamdulillah boleh beli lebih dari 1dinar.. Grab 2 utas rantai tangan untuk diri sendiri.. Alhamdulillah..



InsyaAllah bakal menjadi pembayar zakat emas.. Rugilah siapa yang tak nak jadi pembayar zakat emas ni.. Siapa yang nak bantu kaum kita kalau bukan kita sendiri kan..

Mulakan langkah anda menyimpan emas mulai sekarang.

***************************************************************************************

1 gram 1 bulan 1 keluarga
==Jutawan Powergold==
*** NarshifaGoldEmpire***
Hubungi saya di : http://www.jutawanpowergold.biz/narshifagold

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda berminat dengan produk serta info yang dipaparkan di Narshifa Gold E-Store hari ini? Kami sedia menerima pertanyaan serta pendapat anda. Diharap dapat menggunakan bahasa yang sopan dan boleh difahami semua ye. Terima kasih ^_^