Rabu, 20 Mei 2015

TESTIMONI AHLI : RAHSIA SIMPANAN KAHWIN MIRAKAYAGOLD

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum dan selamat datang ke Narshifa Gold E-Store, kedai emas online pilihan semua.

Hari ni nak share testimoni seorang ahli Powergold tentang kisahnya dengan Powergold.

************************************************************************************
Assalamualaikum semuaaa!

Harini Mira nak kongsi 1 cerita.

Niat asal Mira join Powergold memang untuk simpanan semata-mata sebab tak mampu langsung nak simpan duit.
So dari mula join Powergold, mula dengan 1 gram, sambil-sambil buat networking, dapat rezeki lebih, beli emas lebih..

Mmg niat beli emas ni adalah untuk ganti simpan duit kawen..
Sebab kalau simpan duit, cepat benor habisnya.. beli shawl la, camera la, belanja makan orang ni, belanja makan orang tu, makan makan makan smpai gemuk... so, Mira guna duit kawen tu untuk beli emas..

Now, dah sampai masa utk Mira bayar 20% kat wedding planner tu, so tadi Mira gi ArRahnu Primas kat Seksyen 18 Shah Alam..
Dalam hati Tuhan je tahu betapa berdebornya.. mana la tau tetiba emas tak tulen ke, tak cukup karat ke, tak cukup berat ke, ArRahnu tak nak terima ke kan..

Tapi Alhamdulillah...Tak de masalah!!
Goldbar kita TULEN, dan beratnya TEPAT..
SYUKURRRRRR... SAYA DAH BUKTIKAN SENDIRI!!!

Itulah gunanya saya simpan emas selama ni.. memang untuk diguna bila waktu memerlukan..
Kalau saya buat loan kawen, bulan-bulan kena bayar kat bank.. kenduri dah habis, dah beranak 2 pun belum tentu dah habis bayar loan..
Sekarang just bayar ArRahnu je, EMAS KITA MASIH ADA!!!

Jom jadi penyimpan emas tegar..

😍Mirakayagold😍


************************************************************************************

Anda pun bakal melalui peristiwa penting dalam sejarah hidup seperti Mira dan sedang tercari-cari solusi terbaik?
Simpanan emas dengan Powergold boleh membantu anda inshaa Allah.
The best part is....kalau anda bertawakkal kepada Allah, yakin dengan biz ini dan berusaha sewajarnya, anda berpeluang simpan emas secara PERCUMA dengan duit bonus anda.

Terpulang kepada anda sendiri.

Tabungan kite masa depan kite ^_^

1 gram 1 bulan 1 keluarga
==Jutawan Powergold==
*** NarshifaGoldEmpire***
http://www.jutawanpowergold.biz/narshifagold

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda berminat dengan produk serta info yang dipaparkan di Narshifa Gold E-Store hari ini? Kami sedia menerima pertanyaan serta pendapat anda. Diharap dapat menggunakan bahasa yang sopan dan boleh difahami semua ye. Terima kasih ^_^