Rabu, 17 Jun 2015

KEMPEN SIMPAN EMAS

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum dan selamat datang ke Narshifa Gold E-Store, kedai emas online pilihan semua.

Apa tu kempen simpan emas?

Selasa, 16 Jun 2015

3 MOTIVASI MENYIMPAN EMAS

Siapa pun kita..
Apapun pekerjaan kita..
Buatlah simpanan emas kerana:-

EMAS adalah logam ciptaan Allah yang paling berharga.

EMAS juga adalah matawang yang sebenar (DINAR)

EMAS juga adalah simpanan yang menguntungkan..

Jika tak percaya cuba pergi kedai emas dan bawa emas yang kita beli 5 tahun lepas..

Saya percaya harganya sekarang mesti dah BERGANDA ganda kan???

Sama juga konsepnya..

Kita simpan emas sekarang..

5 tahun akan datang harganya pasti berganda ganda..

Berbanding dengan kita simpan duit.. rm100 ribu yg kita simpan hari ini.. nilainya tak kan sama dengan rm100 ribu pada 5 tahun yg akan datang.

Simpanlah sikit sikit.. lama lama banyak lah jadinya..

1 gram setiap bulan.
Setahun kita dah ada 12 gram..

Selamat menabung emas semua!!

1 gram 1 bulan 1 keluarga
==Jutawan Powergold==
FB : Narshifa GoldEmpire
http://www.jutawanpowergold.biz/narshifagold

Isnin, 15 Jun 2015

BEZA EMAS 999 DAN 916

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum dan selamat datang ke Narshifa Gold E-Store, kedai emas online pilihan semua.

Harini kita belajar mengenali perbezaan antara 2 jenis emas yang paaaaling popular di Malaysia, supaya kita memahami kenapa nilainya berbeza dan mengelakkan kita akhirnya tertipu.


APA NAK BUAT ANDAI NEGARA KITA BANKRAP?

Perkongsian ni saya dapat daripada rakan penyimpan emas di grup goldsaver kami.

Sejak GST diperkenalkan di negara tercinta kita ni, saya memang follow berita tentang ekonomi dengan agak serius juga...tambahan lagi pasaran emas amat berkait rapat dengan situasi ekonomi negara dan global.

Terpulang kepada penerimaan anda semua ye...

Bagi saya sendiri, dalam menghadapi situasi ekonomi sekarang yang mencengkam, satu-satunya simpanan yang terjamin bagi saya adalah dalam bentuk emas.

Kenapa?

Jom baca dulu sharing rakan penyimpan emas saya ni.

Isnin, 8 Jun 2015

5 TIPS PENTING SIMPAN EMAS

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum dan selamat datang ke Narshifa Gold E-Store, kedai emas online pilihan anda ^_^

Ramai yang tak beli emas dengan beri alasan TAKUT nanti kena curi/rampok kannnn?

Ok meh sini baca kejap 5 tips cemana nak berusaha untuk jaga emas yang dibeli supaya selamat ;)

7 ZIKIR PEMBUKA PINTU REZEKI

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum dan selamat datang ke Narshifa Gold E-Store, kedai emas online pilihan anda ^_^

Jom buka pintu rezeki dengan sama-sama mengamalkan zikir-zikir berikut.

Selasa, 2 Jun 2015

4 KETAKUTAN TERHADAP EMAS

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum dan selamat datang ke Narshifa Gold E-Store, kedai emas online pilihan semua.

Anda yang masuk kedai saya ni takut tak???

Kalau tak takut, alhamdulillah... ^_^

Sebabnya, sebenarnya RAMAI YANG TAKUT....

Takut apa??

Takut nak beli dan simpan emas...

uwaaa takutttttt!!!

Isnin, 1 Jun 2015

EMAS BUAT KITA JADI TUA?

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum dan selamat datang ke Narshifa Gold E-Store, kedai emas online pilihan semua.

Saya assume anda yang sedang membaca entri ni memang minat emas sebab anda dah sudi jejak ke kedai emas online saya ni.

Tapi ada juga orang yang meletakkan usia sebagai alasan untuk menjauhi emas dengan pemikiran begini :

"Aku tak minat la emas sebab emas untuk orang tua.. Rasa macam dah tua pulak beli-beli emas ni.. Macam mami jarum pun ada..hahaha  "

Saya sebagai sebahagian daripada pencinta emas yang masih perasan dirinya muda berasa Oh sakitnya tuhhhh di sini.