Rabu, 17 Jun 2015

KEMPEN SIMPAN EMAS

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum dan selamat datang ke Narshifa Gold E-Store, kedai emas online pilihan semua.

Apa tu kempen simpan emas?



Kempen kita bermula dgn  disiplinkan diri dgn simpanan emas serendah 1g 1bln.. kita bkn main2 ajk org simpan Emas ni....
Utk APA..?

Utk selamatkan RM kita di masa dpn.
Selama ini kita tak sedar yg wang fiat dimamah inflasi.. Nilai matawang smakin susut..
Nilai yg sebenar ada dlm harta Allah.. iaitu emas..
Emas = Duit
Lg byak emas kita simpan.. maka smakin bnyak nilai duit kita..

Produk emas keluaran Powergold mampu milik dan berkualit tinggi


Fikirkan datuk nenek kita yg ada bnyak brg emas dr dulu itu yg lebih kaya .. sb modal beli sgt rendah..
Mreka beli masa 1g = rm28.
Klu ada 100g x 28 = rm2,800

Hari ini 100g datuk  = rm15,000
Selama ni brp bnyak pula beliau simpan tiap2 bln dr tahun 70an dulu..
1kg, 2kg, 😱😱😱 ?

Tp tu semua dia punya.. bkn kita punya..
Jd apa yg kita boleh tiru dr org dulu2 buat..

Ya.. betul.. simpan duit dlm emas..!!

Tahun 2020 (lg 5thun je) 1g = rm503
Ini adalah kajian pakar ekonomi dunia.. mnganggarkan sebegitu dan trend mmg kearah itu.. kita boleh lihat keadaan skeliling kita..dan sdg merasa bahangnya..

Kempen ini adalah mberi kesedaran kpd seramai kwn2 & sedara tsyg.. spaya mula simpan duit dlm emas.. bkn dlm bank..

Jom.. kita mulakan langkah bijak ini..
Sikit2 lama2 jd bukit..

Klu kita buat networking.. maka ganjaran2 lain akn dtg dgn sndirinya.. emas2 ni nti kita akn beli dr duit bonus2 saja.. in shaa Allah.. sb itu yg kami sdg lakukan dan hasilkan.
Alhamdulillah..

Yg pnting.. kita mula simpan sendiri 1g 1bln.. sekarang.. !!

Nak ikut.. Jom.
Tak Nak.. takpe..
kami x boleh paksa..

Tabungan kite masa depan kite ^_^



1 gram 1 bulan 1 keluarga
 ==Jutawan Powergold==
*** NarshifaGoldEmpire***
 http://www.jutawanpowergold.biz/narshifagold

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda berminat dengan produk serta info yang dipaparkan di Narshifa Gold E-Store hari ini? Kami sedia menerima pertanyaan serta pendapat anda. Diharap dapat menggunakan bahasa yang sopan dan boleh difahami semua ye. Terima kasih ^_^