Khamis, 20 Oktober 2016

INFO TERKINI **Penting!!!**

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum dan selamat datang semua!


Mohon maaf banyak2 sebab biarkan blog ni bersawang macam rumah zombie.
eh zombie ada rumah ke??? Pedulikan..yang pasti zombie takde emas kalau tak
mesti dia dah penah shopping dengan Narshifa Goldbiz hahahaa.


Ramai pembaca blog emas saya ni menghubungi saya dan bertanya..Ryna & Rieniey dah tak jual emas ke?


Nampaknya ramai yang rindukan coretan-coretan saya rupanya...(emoji tutup mata)


Terharuuuu mek!
Ok sebenarnya kami masihhhh lagi aktif bertrading emas sehingga ke saat saya menulis blog ni pada hari ini (^-^)


Ya...kami saaaaangat aktif dan sibuk melayani permintaan-permintaan ejen-ejen, custeme-custeme dan buyers kesayangan kami. Hari-hari 2 jam hadap henfon pun tak cukup yunk! Seriusssss. Oleh sebab itu kami dah launch satu lagi projek baru iaitu MEREKRUT EJEN. Tujuannya supaya custeme-custeme dan buyers tetap kami lebih terjaga dan diservis sebaik-baiknya <3 <3 <3


Alhamdulillah sambutan yang diterima sangat2 menggalakkan sampai sekarang kami tak cukup jari tangan nak reply mesej2 dari ejen2 kami yang semakin bertambah pulak..!!! Hihi..hari2 happening. Beginilah keadaaannya..sehinggakan saya asyik tertangguhhh je nak update blog. Sedar2 dah setahun!


Oh ye buat pengunjung2 blog dan gold hunters yang masih tertanya2 tentang perkembangan terkini kami, sejak tahun lepas (selepas September), kami dengan rasminya menubuhkan kedai emas online kami sendiri di Telegram. Lengkap dengan online katalog tau! Dan produk kami yang terkenal adalah barang kemas 916 preloved (second hand gold) sebab kami ada baaaanyak stok dan pilihan yang kami dapat offer kat custemers. Memang meletop-letop!!


Kalau cari kat FB memang tak jumpa sebab kami tak prefer FB..huhu. FB ada banyak kekangan dan yang paling tak best, nt kami terhanyut sibuk bergossip kat FB bukan nak berjual emas, wakakakaa! Anyway nama kedai emas online kami yang saiz comel2 je tu Bazar Emas Murah atau lebih dikenali sebagai BEM oleh ejen-ejen dan custeme2 kami.


BTW...! Lupa satu lagi info penting! Nak kena inform terus kat sini skg jugak sbb tak tau lagi bila pula kami free nak hapdet blog ni. Iaituuuu...tentang nombor kami yang boleh dihubungi. Ahhaha, nombor lama masih wujud cuma fungsinya dah bertukar kepada nombor peribadi..hanya untuk dihubungi oleh ahli keluarga dan sahabat handai sahaja. Untuk nombor telefon yang kami guna untuk biz emas sekarang adalah..jeng jeng jengggg


Ryna - 011-10923966 (malam sahaja pada hari bekerja)

Rieniey - 011-31204002 (siang sahaja pada hari bekerja)



Sampai di sini sahaja ye untuk hari ni. Fuhhh rindu betul nak berblog semula jadi tup2 tertulis panjang2 jugak. Lepas gian makkk, hahaha. Anyway uolz dialu2kan utk kontek kami seperti nombor di atas tu ye. Dun worry...Ryna or Rieniey dua2 hobinya bukan makan orang.


Till next time girlssss! Mmmuwaahhhh!


1 gram 1 bulan 1 keluarga ==Jutawan Powergold== *** FB : Narshifa Goldbiz*** http://www.jutawanpowergold.biz/narshifagold

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda berminat dengan produk serta info yang dipaparkan di Narshifa Gold E-Store hari ini? Kami sedia menerima pertanyaan serta pendapat anda. Diharap dapat menggunakan bahasa yang sopan dan boleh difahami semua ye. Terima kasih ^_^